Και Gay Bar από την 'Χρυσή Αυγή'΄;

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ‘Χρυσή Αυγή’ μετά τους συνεχείς αγώνες της για την αδελφοποίηση των λαών και την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων, καινοτομεί για μια ακόμη φορά στις κινητοποιήσεις της, με το να γίνει υπέρμαχος των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων, όπως πχ η ομοφυλοφιλία.
Ως εκ τούτου, μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, έχει προσπαθήσει εφτά φορές να προσεγγίσει ερωτικά οικονομικούς μετανάστες, με σκοπό την σύσφιξη των διαφυλετικών σεξουαλικών σχέσεων. Το εγχείρημα που φέρει την συμβολική ονομασία ‘Enola Gay’, δεν έτυχε θετικής αντιμετώπισης από κάποιους (κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο) οι οποίοι μίλησαν για «καθαρή δολοφονική επίθεση». Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η ‘Χρυσή Αυγή’ σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα και Nazi-friendly Gay Bar, προκειμένου να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον στόχο της.
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ντροπή, αλλά γενναία στάση ζωής» δηλώνει ο Γ.Γ.-drag queen της οργάνωσης Νικόλαος Μιχαλολιάκος και προσθέτει: «Θεωρούμε χρέος απέναντι στην χώρα που γέννησε έναν Λάκη Γαβαλά και έναν Βασίλειο Κωστέτσο, να απενοχοποιηθούμε όλοι και να βγάλουμε την ξεφωνημένη αδερφή που κρύβουμε μέσα μας».
Δυστυχώς, αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ‘Χρυσής Αυγής’, διαστρεβλώθηκε και από τον παραμορφωτικό φακό των media, που έκαναν λόγο για “οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των οικονομικών μεταναστών”. Κάποια τηλεοπτικά κανάλια μάλιστα, έδειξαν και τα ‘όπλα’ που χρησιμοποίησαν μέλη της οργάνωσης (καδρόνια, πέτρες, σιδερογροθιές, καρφιά κλπ).
«Δεν χρησιμοποιήσαμε τίποτα περισσότερο, από αυτά που μπορεί να βρει κανείς σ' ένα οποιοδήποτε sex shop» αντικρούει ο επικεφαλής της επιχείρησης Γιάννης Ανδρασκέλας και συνεχίζει οργισμένος: «Μας αποκαλούν μικρονοητικούς και μικροτσούτσουνους. Έχουν δίκιο. Κάποιοι ποθούν ξανθιές. Κάποιοι άλλοι, μελαχρινές. Εμείς έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στους Πακιστανούς. Άλλωστε, όπως λέει και το άσμα ‘είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες’. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε και εμείς δικαίωμα στην διαφορετικότητα
Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο δελτίο Τύπου από την ‘Χρυσή Αυγή’ που να ξεκαθαρίζει αν οι ‘επιθέσεις’ εναντίον των οικονομικών μεταναστών είναι απλό φλερτ ή αν τελικά θα λειτουργήσει το προαναφερθέν Nazi-friendly Gay Bar.

Επειδή το θέμα είναι αρκετά μεγάλο και ακανθώδες, η ‘Συμμορία Χώστερμαν’ θα το παρακολουθεί εκτενώς, μέχρι να δοθεί μια ικανοποιητική απάντηση.


Captain Sparrow