VeriChip - VeriWrong

Είναι γεγονός. Η Applied digital solutions, θυγατρική εταιρεία του κολοσσού που ονομάζεται IBM, πήρε την άδεια στα τέλη του Οκτωβρίου από την αμερικανική υπηρεσία ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων (FDA) να διατεθεί προς πώληση το Verichip.
Το Verichip είναι ένα μικροτσίπ το οποίο εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα. Σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος από έναν κόκκο ρυζιού εμφυτεύεται συνήθως στο χέρι, στην περιοχή μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη.
Ο όρος RFID(radio frequency identification) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα μικροτσίπ νέας γενιάς, όπως και το Verichip, τα οποία εκπέμπουν τις πληροφορίες που εμπεριέχουν μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Ο δέκτης των πληροφοριών είναι συνήθως ένα scanner το οποίο αποκρυπτογραφεί αρχικά έναν 16ψήφιο κωδικό ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε χρήστη.
Η βάση δεδομένων του Verichip περιέχει την ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα, το ιατρικό ιστορικό και τα φορολογικά στοιχεία του χρήστη. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι η συσκευή χρησιμοποιείται και ως σύστημα εντοπισμού παγκόσμιας θέσης το πολύ γνωστό πλέον GPS(global positioning system).
Τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής μας δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προωθούν τη συσκευή παρουσιάζοντάς την σαν την χρυσή λύση απέναντι στο πρόβλημα της γραφειοκρατίας, αφού αντικαθιστά σχεδόν όλα τα νόμιμα έγγραφα που χρησιμοποιούμε. Επίσης σκεφτείτε την περίπτωση που εισάγεται κάποιος εκτάκτως στο νοσοκομείο και το Verichip λειτουργεί ως το ιατρικό ιστορικό του ασθενή. Οι Αμερικανοί δεν σταματούν εδώ και το παρουσιάζουν ως σωτήριο και για τους γονείς αφού μπορούν και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα παιδιά τους, μέσω του συστήματος GPS που διαθέτει η συσκευή. Μπορείτε να δείτε και το video μέσω του παρακάτω λινκ για να αντιληφθείτε τον τρόπο προώθησης του συγκεκριμένου προϊόντος.
http://www.youtube.com/watch?v=L-PIyL3ke24
Μέχρι στιγμή έχουμε την παρουσίαση των στοιχείων όπως θα μας την έδινε η Αμερικανική κυβέρνηση μαζί με άλλα πολλά οφέλη που θα ανακάλυπτε.
Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Verichip είναι κάθε άλλο παρά ασφαλές. Αρχικά πρέπει οπωσδήποτε να ειπωθεί ότι o Jonathan Westhues ερευνητής ασφάλειας, κατάφερε να σπάσει τους κώδικες ασφαλείας και εκπομπής σήματος του εν λόγο τσιπ, αχρηστεύοντας κάθε ουσιαστική κουβέντα για την ασφάλεια δεδομένων που υποτίθεται ότι διασφάλιζε. Ακολουθούν οι αποδείξεις.
http://www.spychips.com/press-releases/verichip-hacked.html
Ταυτόχρονα εργαστηριακές έρευνες απέδειξαν ό,τι εμφυτευμένα μικροτσίπ προκάλεσαν κακοήθεις όγκους σε πειραματόζωα. Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε από την Dr. Katherine Albrecht και ακολουθεί και το σχετικό λινκ.
http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=74&contentid=4689
Φυσικά όποιος ενδιαφέρει να μάθει περισσότερα υπάρχουν εκατοντάδες πηγές στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν αυτά που μόλις διαβάσατε.
Το δίλημμα το οποίο εύλογα γεννάται είναι το εξής. Είναι το Verichip άλλο ένα επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας ή μια μεγάλη απάτη η οποία θα έχει τραγικές συνέπειες σε όσους τα εμπιστευτούν;
Θέλω να τονίσω το εξής. Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του. Για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί κανείς την τεχνολογία είναι άλλο θέμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε το ΝΑΤΟ που χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα για να διεξάγει πολέμους ανά τον κόσμο.
Στη δικιά μας περίπτωση όχι μόνο αποδεικνύεται ότι το Verichip δεν παρέχει ασφάλεια στην κατοχή και εκπομπή των δεδομένων του αλλά ευθύνεται και για καρκινογενέσεις. Άρα τεχνολογικά δεν είναι έτοιμο να παρέχει αυτά που υπόσχεται.
Το δεύτερο ερώτημα έχει ως εξής. Ποια είναι τα κίνητρα αυτών που προωθούν την χρήση του Verichip;
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι Αμερικάνικο κατασκεύασμα και προωθείται από την Αμερικανική κυβέρνηση. Η βορειοαμερικανική ένωση(North American union) συστάθηκε το 2005 και αποτελείται από τις Η.Π.Α τον Καναδά και το Μεξικό. Η συνθήκη που υπογράφηκε από τις τρεις χώρες σβήνει στην ουσία τα σύνορα από τον χάρτη της Αμερικής. Είναι η λεγόμενη πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Μπους την οποία βέβαια ουδέποτε ανέφεραν τα κανάλια ή τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα την προβολή ενός ουσιαστικού ρεπορτάζ επί του θέματος. O βασικός στόχος της ένωσης είναι η δημιουργία μιας κυβέρνησης η οποία θα λαμβάνει τις ουσιαστικές αποφάσεις και για τις τρεις χώρες (κάτι ανάλογο με την Ευρωπαϊκή ένωση) και ένας από τους τρόπους ελέγχου και ασφάλειας των πολιτών, όπως θέλει να πιστεύει ο Μπους, είναι η επιβολή εμφύτευσης του Verichip στους πολίτες. Άλλωστε το Αμερικάνικο διαβατήριο περιέχει ήδη ένα παρόμοιο τσιπ εντοπισμού παγκόσμιας θέσης(GPS).
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo
Ας αναλογιστούμε επίσης ποια είναι η Αμερικανική εξωτερική πολιτική τα τελευταία χρόνια και πόσο έχουν υποφέρει εκατομμύρια ανθρώπων από τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο και μετά από τους πολέμους που διεξάγουν οι Η.Π.Α ανά τον κόσμο αλλά και γενικότερα από την εξωτερική τους πολιτική που έχει διανείμει τον πλούτο στη Δύση όταν ο υπόλοιπος κόσμος λιμοκτονεί. Σκεφτείτε ότι πριν από λίγα χρόνια, το ΝΑΤΟ ήταν υπεύθυνο για τους βομβαρδισμούς στη γειτονική Σερβία και την περιβαλλοντική μόλυνση των Βαλκανίων από τις ρίψεις βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου. Αναλογιστείτε επίσης πόσο και πως μας εμπαίζουν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, σχετικά με τα θέματα των Σκοπίων, το Τουρκικό το Κυπριακό και γιατί ενώ είναι σύμμαχοί μας αντί να μας βοηθήσουν να λύσουμε αυτά τα προβλήματα μας βυθίζουν ολοένα και περισσότερο σε κρίσεις και προβλήματα εξωτερικής πολιτικής αλλά και οικονομίας εφ’ όσων και η Ευρωπαϊκή ένωση επί του πρακτέου κάθε άλλο παρά βελτίωσε την οικονομική θέση της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο. Θα εμπιστευόσασταν την Αμερικανική κυβέρνηση αν σας ζητούσε να δεχτείτε ένα εμφύτευμα τύπου Verichip; Η ερώτηση δεν γίνεται τυχαία αλλά πολύ υπεύθυνα από κάποιον που απλά ενημερώνεται για τις προθέσεις των Η.Π.Α τα επόμενα χρόνια αφού προωθούνται διάφορα προγράμματα επιβολής ,άμεσα ή έμμεσα, της χρήσης του εν λόγω τσιπ.
Τέλος σκεφτείτε με την καρδιά σας ή με το ένστικτό σας ή απλά όπως εσείς ονομάζεται την προσωπική σας εσωτερική αίσθηση. Σας φαίνεται σωστό να προσπαθήσει κάποιος να επιβάλλει κάτι σε κάποιον, άμεσα ή έμμεσα, ή ακόμα και να τον αποπλανήσει ότι η χρήση της συγκεκριμένης συσκευής προάγει το γενικό καλό; Σα να μου φαίνεται ότι πίσω από το καλοσχεδιασμένο Αμερικανικό μάρκετινγκ σχετικά με το τσιπ κρύβεται η προσπάθεια ενός οργανωμένου οικονομικού και κοινωνικού ελέγχου, του απόλυτου ελέγχου με απλά λόγια, από τις Η.Π.Α. Σαν να ακούω την φωνή του Όργουελ στο μυαλό μου να ηχεί. Γιατί άραγε;

"Στα χρόνια του ψεύδους το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη" - Τζώρτζ Όργουελ

(Συνεχίζεται…)

Σκύλος Μαύρος