Ψιτ !

Σε παρακολουθώ. Χάρ Χάρ Χάρ! Σε παρακολουθώ άθλιο διαγαλαξιακό οργανικό απόβλητο που απέκτησες λίγη αρνητική εντροπία και πιστεύεις ότι είσαι κάτι περισσότερο από τις ασκορβικές βλέννες του NGC 7027. Σε παρακολουθώ όταν νομίζεις ότι δεν σε βλέπουν. Όταν εκδηλώνεις τα πρωτοφανή στον Γαλαξία κτηνώδη ένστικτα σου ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ. Γιατί το μοναδικό σου ταλέντο είναι να σκοτώνεις. Η φύση δεν σε προίκισε με όπλα, σε προίκισε με ΦΟΝΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. Θέλεις να σκοτώνεις, σου αρέσει να σκοτώνεις, απολαμβάνεις να σκοτώνεις, επεκτείνεις το φονικό σου ένστικτο στην καθημερινότητα σου, στην σεξουαλικότητα σου, στο άρρωστο λογισμικό σου της ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙΣ. Ή γαμάς και σκοτώνεις. Ή σκοτώνεις και γαμάς. Εκείνες τις στιγμές που αφήνεις το σιχαμένο σου Εγώ να εκδηλωθεί στην μεγαλοσκοτεινοσύνη του, είμαι εκεί και σε παρακολουθώ.
Σε παρακολουθώ να βιάζεις την ίδια σου την φαμίλια, το ίδιο σου το αίμα, να βιάζεις σώματα και συνειδήσεις, να απολαμβάνεις τον πόνο των άλλων όντων σιχαμένη ζελατίνη. Ενίοτε γυρίζεις στον εαυτό σου και γίνεσαι εκούσιως θύτης/θύμα επιβάλλοντας στους άλλους να σε ξευτιλίσουν. Το μειονέκτημα σου είναι ότι ώς οργανική κουράδα δεν έχεις το σθένος που χρειάζεται για να αποδεχθείς τα σκατά που θεωρείς εαυτό σου. Δεν έχεις ασφαλιστική δικλείδα ούτε ακόμη για πταίσματα τύπου «γάφ γούφ κατουράω με χαρά την φωτογραφία του εργοδότη μου με ένα ξεσκονιστήρι για στρώματα στον κόλο μου». Τα εγκλήματα σου δεν είναι ικανά να σε κάνουν να πηδήξεις ουχί αλλήλους αλλ’ από μπαλκονίου, όπως σε κάνει να πηδάς η κοινοποίηση των βίτσιων σου.
ΚΟΙΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ. ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΟΝΙΑ. Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ/ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΝΤΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΟΥΣΤ! Κι εγώ θα κοιτάω.
Το παρών κείμενο αφορά αυτούς που αφορά. Οι υπόλοιποι, δηλαδή τα διαχρονικά Θύματα, παραμείνατε ως έχετε. Ούτως ή άλλως θα αποστειρώσουμε σύντομα τον Sol από το είδος σας. Χάρ, Χάρ, Χάρ...

Μετά βδελυγμίας,

Κλαπαούκιους