Αποκλειστικό: Βίντεο Ζαχόπουλου

Αν δεν είσαι ένα από τα 20-25 άτομα που επισκέπτονται συστηματικά αυτό το ιστολόγιο, τότε πιθανότατα μπήκες από το Google (ή από κάποιο άλλο "searching engine" ή portal) με ύψιστη επιδίωξη να δεις από την κλειδαρότρυπα. Έβαλες αχόρταγα σαν λέξεις αναζήτησης "βίντεο, Ζαχόπουλος, γαμάει" και ποιος ξέρει τι άλλο και πήρες αριθμό προτεραιότητας στο ξεκατίνιασμα των ημερών.
Αμ δε! Ως γνήσιος λεβεντομαλάκας Ελληνάρας, την πάτησες για μια ακόμη φορά. Αφού διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σημαίνει σίγουρα ότι τσίμπησες. Σημαίνει ότι ανήκεις στο 99% των λοβοτομημένων ευρωλιγούρηδων κρετίνων που εύχονται μια χωματερή στον άλλον για την χωματερή που ζουν οι ίδιοι (αλλά είναι τόσο περήφανοι μαλάκες που ποτέ δεν το παραδέχονται).
Άντε μικροαστέ ραγιά, λεβέντη μου Ελληνάρα. Βίντεο δεν πρόκειται να δεις όπως κατάλαβες. Τράβα από κει που ήρθες, γιατί πήρες ΚΑΙ εδώ από τα τρία, το μακρύτερο. Μα τι κάθομαι και σου λέω τώρα...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Captain Sparrow

ΥΓ: Για να μην φύγεις όμως εντελώς άπραγος, σου παραθέτω και μια σειρά από φωτογραφίες για να ικανοποιηθείς. Είδες τι γενναιόδωρο που είναι αυτό το blog; Δεν θέλουμε κανένας να φεύγει παραπονεμένος. Ούτε καν μαλάκες σαν και σένα...!

2 σχόλια:

Amelina είπε...

Χαχαχαχ τραμπούκε Captain Sparrow!!

Χαίρομαι τώρα, που ανήκω σ' αυτούς που σας επισκέπτονται συστηματικά...

Nylon είπε...

Πολλοί δεν είμαστε 20-25??Όπως και να εχει και εγώ λούμπεν προλετάριος ,ψάχνω καμιά τσοντούλα και δεν βρίσκω τίποτα....